L.S Willems (Leen)

Korte kennismaking

Binnen mijn werk zet ik de ontwikkeling van organisaties, teams en individuen graag centraal.                     Als organisatiepsycholoog ben ik geïnteresseerd in alles wat mens en organisatie verbindt. Daarbij kijk      ik naar zowel de harde kant als zachte kant van organisaties. Het snijvlak tussen beide aspecten van organisaties zorgt voor de meest interessante vraagstukken en de mogelijkheid om écht waarde toe            te voegen.

Als adviseur stel ik mij op als kritische gesprekspartner en onderzoek ik graag samen verschillende perspectieven. Op deze manier draag ik met plezier mijn steentje bij aan volkshuisvestelijke vraagstukken en zoek ik de combinatie van effectiviteit, efficiëntie en de menselijke maat.

Visitaties

Binnen Atrivé ben ik als adviseur breed inzetbaar binnen de thema’s van Organisatieadvies & teamontwikkeling, Governance en Strategie, samenwerking & fusie. Vanuit mijn eerdere functie als Opleidingsmanager heb ik ervaring met visitaties vanaf de andere kant van het traject, zij het gericht op    de inhoud van opleidingen. Ik geloof sterk in de waarde van feedback en zie een visitatietraject dan ook    als een uitgelezen kans om te leren. Enerzijds reflecterend op de eigen manier van werken, anderzijds vooruitkijkend naar nieuwe ontwikkelmogelijkheden.

Uitgevoerde visitaties

2020 Volkshuisvesting Arnhem,Arnhem
2019 UWOON, Harderwijk

Specifieke deskundigheid

  • Ervaring met algemene visitaties 
  • Schakelen tussen strategisch en operationeel niveau
  • Analyseren van processen

Kort CV

Opleiding

  • Bachelor Arbeid & Organisatiepsychologie, Universiteit van Amsterdam

Carrière
2019-heden Organisatieadviseur, Atrivé
2018              HR-medewerker, Centric
2018              Innovation Researcher, AimAtArt
2016-2018   Opleidingsmanager, NCOI
2013-2015   Stagiair Organisatieadvies, Scenter