I. van Vugt MSc MSRE RT (Ivette)

Korte kennismaking

Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest in de commerciële sector heb ik in 2005 de overstap gemaakt naar de corporatiesector. In eerste instantie op interim basis met de voeten in de klei van het participatie werk om vervolgens via vastgoedontwikkeling in het beleidskader te belanden.
Als adviseur Vastgoedsturing ben ik onder andere belast met het portefeuille- en assetmanagement binnen de corporatie, het beheren van beide dossiers en het borgen van een integrale aanpak en visie vanuit de dynamische driehoek mensen, stenen en geld. Het zoeken naar een balans in deze driehoek is de uitdaging van deze tijd. Ik ben analytisch en pragmatisch ingesteld en kan goed schakelen tussen inhoud en een groter abstractieniveau. Daarbij vind ik het snijvlak van politiek en maatschappelijk erg intrigerend. Vanuit mijn eigen adviesbureau werk ik aan korte specifieke opdrachten binnen de sector.

Visitaties

De geschiedenis is het heden, gezien door de toekomst (Godfried Bomans). Een visitatie vanuit dat perspectief bekeken is een mooie manier om op een objectieve wijze terug te kijken en daarbij een stimulans om te leren van wat beter kan maar ook van hetgeen al goed gaat. Het legt het onderscheidend vermogen van de sector bloot in positieve zin zodat we ons kunnen blijven verbeteren en ontwikkelen.
Ik hoop daaraan een bijdrage te kunnen leveren door op een onafhankelijk wijze met een open houding en blik naar de organisatie te kijken.

Uitgevoerde visitaties

Recent gestart voor Raeflex als secretaris.

2023 Rentree, Deventer

Specifieke deskundigheid

  • Uitgebreide kennis van de corporatiesector
  • Beleidsmaker
  • Ervaring met verandertrajecten

Kort CV

Opleiding
• Master aan de Amsterdam School of Real Estate
• Investeringsanalyse, Marktanalyse en Real Estate Valuation opleiding ASRE
• Register Taxateur (NRVT)

Carrière
2022- heden Adviseur Vastgoedsturing Woningcorporatie Ons Huis Enschede
2022- heden Eigenaar van Vugt Vastgoed & Value adviesbureau
2005-2022    Register Taxateur woningcorporatie De Woonplaats
2014-2018    Vicevoorzitter Ondernemingsraad de Woonplaats
2004-2005    Projectmedewerker renovatie en nieuwbouw – Woningcorporatie De Woonplaats – detachering
1999-2004    Woningmakelaar te Zwolle